Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Delte ut 70.000 kr. til terrorist-familie

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Onsdag delte representanter for Saddam Hussein ut 260.000 dollar til 26 palestinske familier som har fått ett eller flere familiemedlemmer drept i den 29 måneder lange intifadaen. Det ble blant annet gitt 10.000 dollar (over 70.000 kroner) til en familie hvor et medlem var selvmordsbomber for Hamas, skriver Jerusalem Post. Saddam Hussein skal ha gitt mer enn 35 millioner dollar til palestinske familier som har mistet familiemedlemmer under intifadaen. – Saddam ser på palestinerne som del av hans egen arabiske nasjon, sier Ibrahim Zanen, talsmann for "Arab Liberation Front" i Gaza.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart