Israel forbereder seg på å gå i tilfluktsrom

Mens USA gjør de siste verbale fekteslag før angrepet mot Saddam Hussein, forbereder Israel seg på biologiske og kjemiske angrep fra den irakiske diktatoren. Mandag ettermiddag ble israelerne oppfordret til å gjøre innkjøp av alt nødvendig utstyr til å kunne gå i avstengte rom for flere dager. Blant utstyret som myndighetene anbefaler å ha på lager er hermetikk, lommelykt, kommunikasjonsutstyr og transistorradio med reservebatteri. 92 prosent av israelerne skal ha fornyet sine gassmasker. Israel har innkalt reservesoldater som er spesialutdannet i forsvar mot biologiske og kjemiske våpen, skriver Jerusalem Post. Hele Israel forbereder seg nå på et angrep som er ventet i siste halvdel av denne uken. President George W. Bush har gitt Saddam Hussein frist frem til onsdag til å forlate Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart