Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel forbereder seg på å gå i tilfluktsrom

Mens USA gjør de siste verbale fekteslag før angrepet mot Saddam Hussein, forbereder Israel seg på biologiske og kjemiske angrep fra den irakiske diktatoren. Mandag ettermiddag ble israelerne oppfordret til å gjøre innkjøp av alt nødvendig utstyr til å kunne gå i avstengte rom for flere dager. Blant utstyret som myndighetene anbefaler å ha på lager er hermetikk, lommelykt, kommunikasjonsutstyr og transistorradio med reservebatteri. 92 prosent av israelerne skal ha fornyet sine gassmasker. Israel har innkalt reservesoldater som er spesialutdannet i forsvar mot biologiske og kjemiske våpen, skriver Jerusalem Post. Hele Israel forbereder seg nå på et angrep som er ventet i siste halvdel av denne uken. President George W. Bush har gitt Saddam Hussein frist frem til onsdag til å forlate Irak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart