Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Saddams krigsstrategi

I en analyseartikkel i Jerusalem Post skriver Amir Taheri hvilke krigsstrategier det er sannsynlig at Saddam Hussein vil velge. Taheri mener Saddam vil prøve å lede sin egen befolkning på flukt mot de amerikanske styrkene i Kuwait. Planen er at de allierte styrkene som rykker frem fra sør, vil bli forsinket av panikkslagne irakere i tusentall. En annen taktikk det ser ut som om Saddam vil velge, er å gjemme sine beste og mest lojale styrker bak regulære styrker. Taheri antyder at han er villig til å bruke sin regulære hær som "kanonføde". Saddams tredje mål er å sikre seg sympati fra verdenssamfunnet med å få publisitet om sivile tap. Av denne grunn har den irakiske diktatoren plassert sitt beste militære materiell i tett befolkede byer. Taheri skriver at militært utstyr er plassert i tilknytning til "moskeer, sykehus og skoler". Saddam Hussein har delt Irak inn i fire militære soner, som hver blir ledet av en av hans slektninger eller lojale støttespillere. Ingen av disse har militær bakgrunn, men er innsatt for å ha politisk kontroll over styrkene. I følge Taheri har Saddam Hussein utelukket forsvarsministeren, hærsjefen og 20 av de mest erfarne generalene fra kommandolinjene som er forberedt før USA-angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart