Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ha gassmaskene klar

Sjef for den israelske etterretningen, generalmajor Aharon Ze’evi, tror det amerikanske angrepet på Irak vil starte like etter president George W. Bushs tidsfrist som går ut i natt. Ze’evi mener sjansene for at Saddam Hussein vil kunne sende Scud-raketter fra vest-Irak er veldig små. Fra og med onsdag kveld ble alle israelere instruert til å bære med seg gassmasker. Statsminister Ariel Sharon har ønsket president Bush lykke til med krigen, og uttrykt ønske om at den blir kortvarig, suksessfull og "at amerikanske og allierte tap vil bli så små som mulig". Israel har gitt britiske og amerikanske militærfly anledning til å bruke landets luftrom under krigen, skriver Ha’aretz. (20.03 NATT)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart