Brenn Tel Aviv

På Vestbredden og Gaza-stripen deltok "tusenvis av palestinere" i støttedemonstrasjoner for Irak og Saddam Hussein fredag, skriver Ha’aretz. Utstyrt med bilder av Yassir Arafat og Saddam Hussein ropte demonstrantene et ønske om at den irakiske diktatoren skal "brenne Tel Aviv". Israelsk politi kom fredag morgen i konfrontasjon med palestinere som kom fra bønnestund på Tempelplassen. Palestinerne ropte pro-irakiske slagord og stenge av en vei i nærheten av Damaskus-porten. Politiet brukte tåregass og sjokkgranater mot demonstrantene, i følge palestinske vitner. En pro-irakisk organisasjon i de palestinske områdene, sier regjeringen i Irak har oppfordret dem til å trappe opp utleveringen av 10.000 dollar til palestinske familier som har mistet sivile og terrorister i konflikten med Israel. Israelske ambassader, konsulater og jødiske institusjoner over hele verden er fortsatt i høyeste beredskap. Krigsutviklingen i løpet av fredag har imidlertid redusert sannsynligheten for irakisk Scud-angrep betraktelig. (22.03 NATT)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart