Drar frivillig til Irak for å kjempe mot allierte

I løpet av de siste dagene har myndighetene i Damaskus gitt fri passasje til tusenvis av frivillige syrere og palestinere som ønsker å melde seg som frivillige for den irakiske hæren. Den israelske avisen Ha’aretz skriver at flere tusen frivillige allerede har samlet seg i Mosul- og Kirkuk-området i nord-Irak.
Den amerikanske administrasjonen har kommet med klare advarsler til Syria mot våpenforsendelser til Irak, men har hittil ikke nevnt denne overføringen av personell offisielt.
Ha’aretz presenterer nyheten «ekslusivt» tirsdag. I artikkelen til journalistene Ze’ev Schiff og Nathan Guttman, kommer det frem at de første frivillige kom fra palestinske flyktningeleirer i Libanon. Ha’aretz har tidligere «avslørt» syrisk hjelp til Irak med å smugle inn våpen fra øst-Europa.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart