Vi forhandler kun etter terrorstans

I et spontant møte med president George W. Bush og nasjonal sikkerhetsrådgiver Condoleezza Rice, gjorde Israels utenriksminister Silvan Shalom det klart at landet ikke kommer til å forhandle med palestinerne dersom det ikke blir stans i terroren. Shalom tror et demokratisk regime i Bagdad vil kunne øke sjansene for fred mellom Israel og nabolandene.
– Dersom Abu Mazen ikke tar de første nødvendige skritt mot terror i løpet av de par første månedene som statsminister, vil han ikke være i stand til å gjøre det siden, sa utenrikminister Shalom til reportere i Washington.
– Mazen vil ikke kunne gjøre fremgang dersom ikke terroren blir nedkjempet, understreket Shalom.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart