Omfattende aksjoner i Tulkarem

Israelske fallskjermstyrker, støttet av stridsvogner og helikoptre, gikk onsdag morgen inn i den palestinske byen Tulkarem på Vestbredden. De israelske soldatene gjennomfører søk etter terrorister. I følge IDFs talsmann sitter israelske sikkerhetsmyndigheter inne med informasjon om terrorister som skjuler seg i byen. Jerusalem Post skriver onsdag morgen at det hittil ikke har vært skuddvekslinger under den militære offensiven. Israels radio melder at 1.000 palestinske menn er tatt under forhør.
IDF sier aksjonen kan vare i opptil flere dager.
Væpnede palestinere skjøt natt til onsdag mot en israelsk militærbase i Neve Deklim på Gaza-stripen. Israelerne besvarte ilden, og det ble en kort skuddveksling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart