Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Høster sterk kritikk fra israelsk venstreside

Israelske fredsbevegelser på venstresiden kritiserer IDF kraftig for de siste dagenes anti-terror operasjon i Tulkarem på Vestbredden. Torsdag kveld ble fortsatt 1.000 palestinske menn holdt i forvaring av israelske styrker, etter at de ble tatt inn til forhør onsdag morgen, melder Ha’aretz. I følge Hærens radio var årsaken til at 1.000 menn ble fjernet fra byen, et ønske om å unngå konfrontasjoner med de israelske soldatene som gjennomførte husundersøkelser på jakt etter terroristenes infrastruktur. IDF ønsket med dette å redusere sannsynligheten for at uskyldige mennesker ble skadet.
Kritikken fra venstresiden kommer blant annet fra Knesset-medlem Zahava Gal-On (Meretz), som kaller IDFs handling et eksempel på «mini-transfer». Aktivistgruppen Gush Shalom kaller handligen et brudd på internasjonal lov.
Torsdag ødela israelske styrker et hus i Tulkarem, som tilhørte en selvmordsterrorist som gjennomførte et angrep i Netanya for to år siden.
Fredag morgen melder Israels radio at IDF har arrestert en leder i Islamsk hellig krig, som skal ha deltatt i planlegging av å smugle en bilbombe inn i Israel. IDF har nå konkludert med at operasjonen i Tulkarem var vellykket, etter at flere terrorister er arrestert. Menn som ble tatt inn til forhør, vil få komme hjem i løpet av noen timer, skriver Jerusalem Post fredag morgen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart