Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vurderer å senke beredskapen

Forsvarsminister Shaul Mofaz var det eneste regjeringsmedlemmet som bar med seg sin gassmaske da regjeringen var samlet til sitt ukentlige søndagsmøte i helgen. Mofaz sier det vil bli gjennomført en grundig vurdering av Israels militære og sivile beredskap i løpet av denne uken.
– Vi følger utviklingen nøye, for å finne det tidspunkt når vi kan si med sikkerhet at vi ikke lenger er truet av bakke-til-bakke raketter, sa forsvarsministeren til sine regjeringskollegaer.
Mofaz mener Syria er «en problematisk og negative» aktør i regionen, og påpeker at de sender våpen og frivillige til støtte for Irak, samtidig som de støtter palestinsk terror mot Israel.
Amerikanske styrker skal nå kontrollere det aller meste av trafikken inn og ut av den irakiske hovedstaden Bagdad. Irakiske styrker skal fortsatt ha kontroll over én av hovedveiene.
Natt til mandag ble Bagdad igjen rystet av kraftige bombeangrep.
Det første militære flyet har landet på flyplassen i Bagdad, som er på allierte hender. Tre britiske soldater er blitt drept under angrepet på Basra, men britiske styrker skal nå kontrollere det meste av byen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.
Kategorier

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart