Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil neppe overgi seg

Krigen i Irak vil neppe ende, som så mange av historiens kriger, ved at man skriver under på en kapitulasjon eller overgivelse. I stedet er det sannsynlig at det gamle regimets støttespillere og fraksjoner vil bli spredt på samme måte som Taliban i Afghanistan. USA har erklært tydelig at de ikke er interessert i annet enn betingelsesløs overgivelse fra Saddam-regimet. Saddam Hussein er enten i skjul, eller død, og til og med iraks FN-representant innrømmer at «det er ikke lenger noen irakiske styresmakter». Så langt ser amerikanerne ut til å være mer interessert i å drepe de irakiske lederne enn å samtale med dem. I dag tidlig bombet koalisjonens fly en bygning hvor man antok at Saddams halvbror al-Tikriti oppholdt seg. Han har tidligere vært leder for den irakiske etterretningstjenesten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart