Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Dahlan er svoren motstander av Hamas»

Den israelske avisen Ha’aretz skriver torsdag at israelske forsvarskilder uoffisielt uttrykker tilfredshet med den nye regjeringen til Abu Mazen. Onsdag godtok Yassir Arafat medlemmene i den nye palestinske regjeringen, etter møte med den egyptiske etterretningssjefen Omar Suleiman i Ramallah.
Det håpefulle signalet i den nye regjeringen, er, slik israelerne ser det, først og fremst at Mohammed Dahlan har fått ansvar for sikkerhetsstyrkene. Ha’aretz omtaler Dahlan som «en svoren mostander av Hamas’ militære ving».
Den nye palestinske regjeringen vil bli presentert for det lovgivende råd «i nær fremtid». Ha’aretz skriver at sentrale spørsmål i tilknytning til regjeringsdannelsen fortsatt er uløste. Dette gjelder først og fremst Arafats myndighet, og Mazens mulighet for å operere uavhengig av PLO-lederen.
Yassir Arafat har sikret seg fortsatt kontroll av den palestinske etterretningstjenesten og de nasjonale sikkerhetsstyrkene.
– Israelerne ønsker fred. Vår regjering vil gå for en diplomatisk løsning som leder til fred, men det er viktig at den person som står på den andre siden bekjemper terror og har et ønske om fred, sa statsminister Ariel Sharon i en generell kommentar onsdag kveld. Så snart den palestinske regjeringen har fått støtte av palestinernes lovgivende forsamling, vil Sharon invitere Abu Mazen til samtaler i Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart