Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drept da terrorist slo til i Kfar Sava, minst 14 mennesker skadet

En selvmordsterrorist utløste sine eksplosiver ved jernbanestasjonen i Kfar Sava torsdag morgen. En sikkerhetsvakt ved inngangen til stasjonen prøvde å stanse terroristen, og ba ham om ID-kort. I det terroristen forstod at han var i ferd med å bli avslørt, utløste han sin bombe – før han for alvor fikk kommet inn i folkemengden på stasjonen. Sikkerhetsvakten ble drept. – Det er ikke tvil om at vakten ved inngangen forhindret en langt større ulykke, med mange flere skadde og store skader, sier politisjef Shlomo Aharonishky. – Sikkerhetsvakten er en sann helt, legger han til i et intervju med Jerusalem Post. Gjennom hele den jødiske påskehøytiden, som endte onsdag kveld, har israelske sikkerhetsstyrker vært i høy beredskap mot terrorangrep. Det har vært en rekke advarsler om angrep i Sharon-regionen. – Angrepet i Kfar Sava er et nytt klart eksempel på den grusomme palestinske terrorismen, sier David Baker ved den israelske statsministerens kontor. Selvmordsterroristen var en 18-åring fra flyktningeleiren Balata utenfor Nablus. Shinui-leder Yosef Lapid sier den israelske regjering ikke vil starte omfattende gjengjeldelsesaksjoner etter selvmordsangrepet. – Den nye palestinske statsministeren må få tid til å bevise at han vil bekjempe terror, mener Lapid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart