Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelsk soldat (21) drept nær Ramallah

Fredag morgen ble IDF-sersjanten Lior Eliyakov (21) drept av et vådeskudd fra en medsoldats gevær nord for Ramallah. Foreløpige rapporter tyder på at elitesoldatene hadde vært på en patrulje hvor de til enhver tid hadde ladde våpen. I det de skulle gå ut av jeeepen, etter fullført oppdrag, gikk skuddet av. Eliyakov ble alvorlig skadet i brystet, og han ble kort tid senere erklært død. De siste to årene har det vært en sterk økning i slike ulykker i de israelske forsvarsstyrkene, skriver Ha’aretz. Dette skyldes både et større antall soldater i aktiv kamptjeneste, samt at sikkerhetssituasjonen i de palestinske områdene gjør det nødvendig å ha ladde våpen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart