Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA overrakte veikartet

Den amerikanske ambassadøren Dan Kurtzer møtte statsminister Sharon på onsdag, for å formelt presentere den nye fredsplanen for Midt-Østen. Det såkalte "veikartet" har blitt ventet på lenge, og planen har bred støtte internasjonalt. En kolonne med diplomatkjøretøyer kjørte opp foran Sharons hus i Jerusalem i går kveld, og en diplomatkilde bekreftet at Kurtzer hadde ankommet. Terje Rød Larsen fortalte reportere på Vestbredden at "veikartet" ville bli presentert for palestinernes nye statsminister Mahmoud Abbas i går ettermiddag. Planen er blitt utarbeidet av den såkalte "Kvartetten av Midt-Østen-meglere": USA, EU, FN og Russland. Hovedmålet i planen er å komme fram til en endelig og avgjort ordning mellom israelerne og palestinerne innen 2005. Denne ordningen skal inkludere en "uavhengig, demokratisk og levedyktig palestinsk stat, liggende side om side i fred og sikkerhet, med Israel".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart