Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kommer til Israel lørdag

USAs utenriksminister Colin Powell kommer til Israel i slutten av neste uke, for å føre samtaler om implementeringen av det diplomatiske "veikartet" for fred i Midtøsten. Utenriksminister Silvan Shalom utsetter derfor en planlagt reise til Russland for å møte Powell. Den amerikanske utenriksministeren har lagt press på regimet i Damaskus, og skal ha kommet til en avtale om å stenge kontorer som tilhører palestinske terrorgrupper. Nyhetsbyrået AP melder at syriske medier generelt brakte uvanlig positive meldinger etter Colin Powells besøk. Det skrives blant annet at den arabisk-israelske konflikt kan løses. Søndag holder USAs Midtøsten-utsending, William Burns, møter med den israelske utenriksministeren og statsministeren for å gi en oppdatering på Colin Powells samtaler med de arabiske lederne. Det er ventet at det møtet mellom palestinernes nye statsminister og Ariel Sharon vil finne sted etter Colin Powells besøk i Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart