Israeler drept, to alvorlig skadet

Natt til tirsdag gjennomførte palestinske terrorister et dødbringende angrep nordøst for Ramallah. En israelsk mann ble drept i det som har vært enten beskytning under forbikjøring eller beskytning fra veikanten. Mannens to passasjerer, der i blant hans seks-årige datter, ble alvorlig skadet under angrepet. Israelske styrker startet søk etter terroristene kort tid senere. November i fjor ble en sjubarnsmor drept av terrorister i et liknende angrep i det samme området. Tirsdag er Israel i høyeste beredskap mot terrorangrep, og det settes opp veisperringer inn mot de største byene. IDF melder at tre terrorister ble arrestert natt til tirsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart