Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel feirer 55-årsdag

Israels 6,7 millioner innbyggere kan onsdag ferie sin Uavhengighetsdag. Tirsdag kveld ble dagen markert i Knesset, hvor ordfører Reuven Rivlin holdt bursdagstale. – Israel åpenbarer sin skjønnhet midt i de vanskeligste tider, sa Rivlin. Han oppfordret verden til å se på Israel, for å se hva den unge staten har oppnådd i løpet av sin 55 år lange historie. Fersk offisiell statistikk viser at jøder utgjør 81 prosent av Israels befolkning. 5,4 millioner jøder er 38 prosent av verdens totale jødiske befolkning. Av 1,3 millioner israelere som ikke er jøder, er 82 prosent muslimer, 9 prosent kristne og 9 prosent drusere. I år 20002 kom det bare 31.000 nye immigranter til Israel. Dette er det laveste antallet på 13 år. Onsdag morgen melder israelske medier om fint vær i landet. Fridagen vil israelerne bruke til å dra på utflukt i parker og naturreservater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart