Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer Sharons krav om blanke ark

Statsminister Ariel Sharon insisterer på å gå i forhandlinger med Syria uten å være bundet av siste forhandlingsrunde som ble avsluttet i år 2000. Fredag ble denne holdningen kritisert i den statsdrevne syriske radiokanalen Damaskus Radio. Da forhandlingene mellom Israel og Syria brøt sammen sist, var det uenighet om hvor store landområder Israel skal returnere til Syria av det som ble tatt under Seksdagerskrigen i 1967. Daværende statsminister Ehud Barak ville ikke gi Syria landområdene helt ned til vannet i Genesaretsjøen. Dersom Syria kommer med liknende forhåndskrav anser statsminister Sharon det som lite nyttig å starte en ny forhandlingsrunde.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart