Vil lette restriksjoner for palestinere

Statsminister Ariel Sharon møtte søndag USAs utenriksminister Colin Powell i sitt residens i Jerusalem. Det er ventet at Sharon vil presentere en plan for å lette restriksjonene de israelske myndigheter har pålagt palestinerne på grunn av terrorkrigen. Ha’aretz skriver at dette vil innebære frigjøring av palestinske fanger, lettelser i handelssamkvemet mellom Israel og de palestinske selvstyreområdene, samt utvidelse av fiskeområder på Gaza-stripen. Forsvarsminister Shaul Mofaz sier IDF er klar til å trekke seg tilbake fra nordre deler av Gaza-stripen, og overgi sikkerhetskontrollen av disse områdene til palestinske myndigheter. Israel vil kreve at PA bekjemper terrororganisasjonene og ødelegger våpenfabrikker. Israel vil fortsette å bekjempe terror inntil PA starter sin egen krig mot terrororganisasjonene som opererer fra deres landområde.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart