Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil lette restriksjoner for palestinere

Statsminister Ariel Sharon møtte søndag USAs utenriksminister Colin Powell i sitt residens i Jerusalem. Det er ventet at Sharon vil presentere en plan for å lette restriksjonene de israelske myndigheter har pålagt palestinerne på grunn av terrorkrigen. Ha’aretz skriver at dette vil innebære frigjøring av palestinske fanger, lettelser i handelssamkvemet mellom Israel og de palestinske selvstyreområdene, samt utvidelse av fiskeområder på Gaza-stripen. Forsvarsminister Shaul Mofaz sier IDF er klar til å trekke seg tilbake fra nordre deler av Gaza-stripen, og overgi sikkerhetskontrollen av disse områdene til palestinske myndigheter. Israel vil kreve at PA bekjemper terrororganisasjonene og ødelegger våpenfabrikker. Israel vil fortsette å bekjempe terror inntil PA starter sin egen krig mot terrororganisasjonene som opererer fra deres landområde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart