Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mistenkt for finansiering av Hamas

Tirsdag ble 15 israelske arabere tilknyttet Islamic Movement varetektsfengslet, mistenkt for å ha overført "en massiv mengde penger" til terrorister i Hamas. To hundre av organisasjonens tilhengere demonstrerte utenfor rettssalen i Tel Aviv da 14 av de arresterte ble idømt varetekt tirsdag ettermiddag. Foruten finansiering av terror består tiltalene i kontakt med utenlandske agenter, medlemsskap i ulovlige organisasjoner, hvitvasking av penger og støtte til selvmordsbomberes familie. Sikkerhetsminister Tzhai Hanegbi sier raidet i den arabiske byen Umm al-Fahm tirsdag morgen har gjort slutt på et system som har oppflammet terrorisme mot Israel. Titusenvis av israelske arabere er involvert i Islamic Movement. Selv om deler av organisasjonen blir ansett av andre arabere for å være svært radikal, tyder meldinger på at det israelske raidet på tirsdag har brakt sinne på kryss av politiske skillelinjer i det arabiske samfunnet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart