Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

7 israelere drept, 20 skadet

Utkledd som en ortodoks jøde tok en palestinsk selvmordsterrorist seg inn på en buss i Jerusalem søndag morgen. Sju israelere ble drept og 20 skadet i eksplosjonen av den 10 kilo tunge magebeltebomben. Kun noen minutter senere ble en selvmordsbombe nummer to utløst bare noen kilometer borte fra busseksplosjonen. Ingen ble skadet i denne eksplosjonen. Statsminister Ariel Sharon har utsatt sin reise til Washington, og innkalt sikkerhetskabinettet til møte for å avgjøre Israels svar på angrepet. Forsvarsminister Shaul Mofaz har vært i møte med IDFs generaler for å avveie ulike militære gjengjeldelser. Foreløpige er det innført portforbud i Ramallah. Terrorangrepet kom bare noen timer etter at Ariel Sharon møtte den palestinske statsministeren Mahmoud Abbas i Jerusalem, det første israelske-palestinske toppmøtet på over to år. Den palestinske informasjonsministeren har fordømt angrepet. Ingen palestisk terrorgruppe har hittil påtatt seg ansvaret for angrepet, men Hamas har gått ut med en støtteerklæring. Søndagens terrorangrep var det første i Jerusalem siden november. 357 mennesker har blitt drept i 93 selvmordsangrep siden september 2000.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart