Terroristene har erklært krig mot Abbas

"Det dødbringende angrepet i Afula – det femte i løpet av 48 timer – er terrororganisasjonenes krigserklæring mot palestinernes statsminister Mahmoud Abbas’ nye regjering", sa Ariel Sharons talsmann i går. Han hevdet at like mye som angrepene er rettet mot Israel, er de også en klar utfordring overfor Abbas (Abu Mazen), som har bedt om en slutt på terrorangrepene. "Hvis Abbas ønsker å vise autoritet, må han gjøre noe", sa talsmann Gissin. Utenriksminister Silvan Shalom sa i går at "hvis Abu Mazen klarer å stoppe terroren, vil alle rette pekefingeren mot Arafat og spørre hvorfor han ikke gjorde det samme -derfor motarbeider han Abu Mazen". Forsvarsminister Shaul Mofaz hevdet at Arafat "har gjort alt for å styrke og støtte terroren, i den hensikt å få Abu Mazen til å mislykkes".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart