Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terroristene har erklært krig mot Abbas

"Det dødbringende angrepet i Afula – det femte i løpet av 48 timer – er terrororganisasjonenes krigserklæring mot palestinernes statsminister Mahmoud Abbas’ nye regjering", sa Ariel Sharons talsmann i går. Han hevdet at like mye som angrepene er rettet mot Israel, er de også en klar utfordring overfor Abbas (Abu Mazen), som har bedt om en slutt på terrorangrepene. "Hvis Abbas ønsker å vise autoritet, må han gjøre noe", sa talsmann Gissin. Utenriksminister Silvan Shalom sa i går at "hvis Abu Mazen klarer å stoppe terroren, vil alle rette pekefingeren mot Arafat og spørre hvorfor han ikke gjorde det samme -derfor motarbeider han Abu Mazen". Forsvarsminister Shaul Mofaz hevdet at Arafat "har gjort alt for å styrke og støtte terroren, i den hensikt å få Abu Mazen til å mislykkes".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart