Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vil vente til Abbas starter terrorbekjempelse

Etter Colin Powells besøk i Midtøsten, var amerikanske observatører ventet til Israel og de palestinske områdene for å følge utviklingen av «veikartet» for fred. Israel har nå bedt teamet om å utsette sin reise til Israel.
– Vi trenger ikke observatører når det ikke er noe å observere, sier en israelsk tjenestemann. Israel etterlyser fortsatt at den nye palestinske statsministeren startet med effektiv terrorbekjempelse.
Tirsdag involverte president George W. Bush seg personlig i fredsprosessen, da han ringte for første gang til Mahmoud Abbas. Bush snakket også på telefon med statsminister Ariel Sharon. Etter opprinnelige planer skulle Sharon og Bush ha hatt et møte i Washington tirsdag. Dette ble avlyst etter at Sharon valgte å bli hjemme under den siste palestinske terrorbølgen.
I følge New York Times vurderer president George W. Bush å gjennomføre en tur til Midtøsten i løpet av forholdsvis kort tid.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart