Vil vente til Abbas starter terrorbekjempelse

Etter Colin Powells besøk i Midtøsten, var amerikanske observatører ventet til Israel og de palestinske områdene for å følge utviklingen av «veikartet» for fred. Israel har nå bedt teamet om å utsette sin reise til Israel.
– Vi trenger ikke observatører når det ikke er noe å observere, sier en israelsk tjenestemann. Israel etterlyser fortsatt at den nye palestinske statsministeren startet med effektiv terrorbekjempelse.
Tirsdag involverte president George W. Bush seg personlig i fredsprosessen, da han ringte for første gang til Mahmoud Abbas. Bush snakket også på telefon med statsminister Ariel Sharon. Etter opprinnelige planer skulle Sharon og Bush ha hatt et møte i Washington tirsdag. Dette ble avlyst etter at Sharon valgte å bli hjemme under den siste palestinske terrorbølgen.
I følge New York Times vurderer president George W. Bush å gjennomføre en tur til Midtøsten i løpet av forholdsvis kort tid.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart