Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Arresterte Hizbollah-mann på vei til Gaza

Israelsk marine kapret tirsdag en fiskebåt i Middelhavet. Mannskapet på åtte, blant dem en aktivist fra terrororganisasjonen Hizboallah, er nå i israelsk fangenskap. I den 17 meter lange båten ble det også funnet våpen og utstyr til våpenproduksjon. Det blir antatt at denne lasten var på vei fra Libanon til Gaza-stripen, skriver Ha’aretz.
En talsmann for de palestinske selvstyremyndighetene avviser at Yassir Arafat eller PA har noe å gjøre med fiskebåten. Høytstående palestinske tjenestemenn har tidligere stått bak våpensmugling inn til de palestinske områdene.
– Det er ingen tvil om at de som er involvert i denne affæren er svært nær Arafat, sier Israels utenriksminister. Silvan Shalom ser denne ferske hendelsen som et ytterligere bevis på at Yassir Arafat står bak terroren.
Hizbollah-mannen som er arrestert er identifisert som Hamad Muslam Moussa Abu Amra, en bombeekspert trenet i Libanon for å infiltrere Gaza-stripen. I fiskebåten fant Israel 36 CD-rom som forklarer hvordan man lager magebelte-bomber for selvmordsterrorister.
Hizbollah har kontakter med Hamas og Islamsk hellig krig. Iran, som er en viktig støttespiller for Hizbollah, har den senere tid gitt støtte til Tanzim-aktivister.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart