Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arresterte Hizbollah-mann på vei til Gaza

Israelsk marine kapret tirsdag en fiskebåt i Middelhavet. Mannskapet på åtte, blant dem en aktivist fra terrororganisasjonen Hizboallah, er nå i israelsk fangenskap. I den 17 meter lange båten ble det også funnet våpen og utstyr til våpenproduksjon. Det blir antatt at denne lasten var på vei fra Libanon til Gaza-stripen, skriver Ha’aretz.
En talsmann for de palestinske selvstyremyndighetene avviser at Yassir Arafat eller PA har noe å gjøre med fiskebåten. Høytstående palestinske tjenestemenn har tidligere stått bak våpensmugling inn til de palestinske områdene.
– Det er ingen tvil om at de som er involvert i denne affæren er svært nær Arafat, sier Israels utenriksminister. Silvan Shalom ser denne ferske hendelsen som et ytterligere bevis på at Yassir Arafat står bak terroren.
Hizbollah-mannen som er arrestert er identifisert som Hamad Muslam Moussa Abu Amra, en bombeekspert trenet i Libanon for å infiltrere Gaza-stripen. I fiskebåten fant Israel 36 CD-rom som forklarer hvordan man lager magebelte-bomber for selvmordsterrorister.
Hizbollah har kontakter med Hamas og Islamsk hellig krig. Iran, som er en viktig støttespiller for Hizbollah, har den senere tid gitt støtte til Tanzim-aktivister.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart