Stemmer over økonomisk plan i dag

Israels finansminister Netanyahus økonomiske «redningsplan» vil bli lagt fram for godkjenning i Knesset i dag. Dette skjer under sterke protester, på grunn av de kraftige nedskjæringene som er foreslått. Mer enn 50 000 arbeidere som vil bli berørt av endringene, møtte opp ved Knesset og finansdepartementet i går.
Planen blir kalt «Plan for rehabilitering av Israels økonomi», og innebærer både et revidert nasjonalbudsjett og en pakke med økonomiske reformer.
Opposisjonen planlegger å forsinke godkjenningen, ved å kreve separat avstemming for hvert enkelt punkt i planen. Men selv ved en enklere valgprosedyre enn som så, er det ikke forventet at planen vil være vedtatt før torsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart