Hjulpet av uvitende italiensk journalist

To briter av pakistansk opprinnelse gjennomførte 29. april et dødbringende terrorangrep på et utested i Tel Aviv. I følge detaljer fra etterforskningen, skal en italiensk journalist ha hjulpet dem inn i Israel fra Gaza-stripen. På det tidspunktet ble bilene til utenlandske journalister sjekket på kontrollpostene i veldig liten grad. Den kvinnelige italienske journalisten skal ikke ha ant at de to passasjerene var terrorister.
Bomben til en av de to terroristene ble ikke utløst, og mannen rømte fra stedet. To uker senere ble kroppen hans funnet død i havet utenfor kysten av Tel Aviv. De to britene ble rekruttert av terrororganisasjonen Hamas i Damaskus, hvor de hadde studert.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart