Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hjulpet av uvitende italiensk journalist

To briter av pakistansk opprinnelse gjennomførte 29. april et dødbringende terrorangrep på et utested i Tel Aviv. I følge detaljer fra etterforskningen, skal en italiensk journalist ha hjulpet dem inn i Israel fra Gaza-stripen. På det tidspunktet ble bilene til utenlandske journalister sjekket på kontrollpostene i veldig liten grad. Den kvinnelige italienske journalisten skal ikke ha ant at de to passasjerene var terrorister.
Bomben til en av de to terroristene ble ikke utløst, og mannen rømte fra stedet. To uker senere ble kroppen hans funnet død i havet utenfor kysten av Tel Aviv. De to britene ble rekruttert av terrororganisasjonen Hamas i Damaskus, hvor de hadde studert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart