Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lupolianski vant med 51,62 prosent

Da den mangeårige Jerusalem-ordføreren Ehud Olmert trakk seg til fordel for regjeringen i vinter, tok Uri Lupolianski over som fungerende ordfører frem til nyvalget. Etter tirsdagens valg er det klart at Lupolianski ikke trenger å flytte ut av ordførerkontorene. Forretningsmannen Nir Barkat, som gikk til valg som uavhengig kandidat, fikk 42,73 prosent oppslutning.
I Haifa vant Yona Yahav ordførervalget med 52 prosent oppslutning. Dermed har kystbyen nord i Israel fått sin første ordfører som ikke er fra Arbeiderpartiet på 55 år. Yahav har tidligere vært Knesset-medlem for Ap, men representerer nå sentrumspartiet Shinui.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart