Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF avvikler 10 illegale Vestbredden-utposter

Mandag kveld startet israelske styrker avviklingen av de første ti illegale utpostene på Vestbredden. Dette er et skritt som følger av det amerikanske veikartet for fred i Midtøsten. I følge Israels radio vil aksjonen mot de illegale utpostene kunne komme til å pågå i flere dager. Militære kilder sier at i alt 94 utposter skal fjernes.
I natt rettet IDFs aksjon seg først og fremst mot ubebodde utposter. I Amona samlet det seg hundrevis av bosettere som prøvde å begrense IDFs bevegelsesfrihet. En talsmann for bosetterne sier man vil gjøre alt for å unngå konfrontasjoner med israelske soldater, men lover samtidig å innta ti åser dersom de med makt blir fjernet fra én.
Boligminister Effi Eitam fra NRP sendte mandag kveld en oppfordring til bosetterne om å starte en demokratisk, ikke-voldelig kamp mot avviklingen av utpostene. Statsminister Ariel Sharon mener avviklingen av de illegale bosetningene ikke har noe med terror å gjøre.
– Disse utpostene ble etablert uten godkjennelse fra regjeringen eller noen annen myndighet, påpeker Sharon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart