Israel i høy terrorberedskap

Vi vil fortsette å bekjempe terror så lenge det ikke er noen på den andre siden som gjør det. Vi vil fortsette å kjempe mot ledere av ekstreme terrorgrupper så lenge de fortsetter å sende terrorister for å drepe jøder, sa statsminister Ariel Sharon i Netanya tirsdag kveld. Uttalelsen kom etter et israelsk rakettangrep mot Hamas-lederen Abdel Aziz Rantisi i Gaza by. Rantisi selv ble lettere skadd, og tre andre palestinere ble drept.
– Vi vil fortsette vår hellige krig og motstand inntil hver eneste kriminelle sionist er utslettet fra dette landet, sa Rantisi til den arabiske tv-stasjonen Al Jazeera fra sykehussengen.
Den amerikanske administrasjonen var raskt ute med å kritisere det israelske rakettangrepet.
– Vi tror angrepet vil underminere PAs innsats for å gjøre slutt på terrorangrep, og at det ikke bidrar til Israels sikkerhet, sa en talsmann for president Bush. Palestinernes statsminister kaller rakettangrepet for «terror».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart