Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

16 drept, 28 fremdeles på sykehus

En terrorist fra Hamas, utkledd som en ultra-ortodoks jøde, utløste onsdag ettermiddag sin bombe på en buss i hjertet av Jerusalem. 16 mennesker ble drept og mer enn 100 skadet i eksplosjonen. Etter det politiske toppmøtet i Akaba i sist uke er 23 israelere drept i terrorangrep, og ti potensielle selvmordsbombere er arrestert av sikkerhetsstyrker.
Onsdag kveld svarte IDF med å skyte raketter mot terroristbiler på Gaza-stripen. Minst fire av de ni drepte i disse angrepene var Hamas-terrorister med ansvar for ferske rakettangrep mot israelske byer. Ingen Hamas-leder vil lenger være immune mot Israels vrede, sier sikkerhetsmyndigheter til Jerusalem Post.
Selvmordsterroristen i Jerusalem kom usjekket ombord i bussen fordi han var utkledd som en ultra-ortodoks jøde. Midt i ettermiddagsrushet utløste terroristen sin bombe da bussen kom ut på Jaffa-veien.
Det har vært 95 selvmordsaksjoner som har drept 366 mennesker siden den pågående palestinske voldsbølgen startet i september 2000. I sin fordømmelse av angrepet i Jerusalem brukte Yassir Arafat for første gang uttrykket «terror» som etikett siden starten på intifadaen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart