To israelske kvinner skadet

Den palestinske terrorkrigen fortsetter med uforminsket styrke. Fredag ettermiddag ble to israelske kvinner alvorlig skadet i et terrorangrep langs veien i nærheten av Jenin på Vestbredden. På noenlunde samme tid ble det skutt en Kassam-rakett mot den israelske byen Sderot i Negev. Fem mennesker ble behandlet for sjokk etter angrepet.
Tidligere fredag ødela IDF huset til terroristen som stod bak onsdagens dødbringende bombe i Jerusalem. Dødstallene fra selvmordsangrepet har nå kommet opp i 17.
Torsdag ble en 49 år gammel israeler drept i et skyteangrep nord på Vestbredden. Al-Aksas Martyrbrigade, den væpnede fraksjonen av Yassir Arafats Fatah-bevegelse, har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart