Israelsk jente (7) drept

Palestinske terrorister skjøt tirsdag kveld mot en familiebil som kjørte langs grensen til Vestbredden, ikke langt fra Kalkylia. En syv år gammel israelsk jente ble drept i terrorangrepet. Hennes far og jentas fem år gamle søster ble alvorlig skadet, skriver Ha’aretz. Politiet antar at skuddene kom fra Vestbredden. Området er avstengt og det er startet jakt på terroristene. Kort tid senere ble den palestinske byen Kalkylia lagt under portforbud.
Dette palestinske terrorangrepet var det første siden et egyptisk team av fredsforhandlere startet samtaler mellom selvstyremyndighetene og Hamas tidligere på tirsdagen.
I nærheten av Hebron ble det skutt med automatild mot en israelsk bil. Ingen ble skadet i dette angrepet.
En Kassam-rakett ble natt til onsdag skutt fra Gaza-stripen mot et israelsk hjem i Negev, opplyser IDF. Israelske stillinger ved Rafah ble beskutt med anti-stridsvogn raketter og automatvåpen. IDF besvarte ilden.
IDF opplyser at 14 palestinske menn ble arrestert i forskjellige byer på Vestbredden natt til onsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart