Fire Fatah-menn drept på bombe-oppdrag

I følge IDF ble fire militante palestinere drept av en bombe de var i ferd med å legge ned som en mine nord på Gaza-stripen søndag kveld. Israelske styrker har stått i dette området i flere uker, i et forsøk på å hindre palestinsk milits i å skyte Kassam-raketter mot byen Sderot i Negev.
Tidlig mandag gikk 15 israelske stridsvogner inn i landsbyen Qarara midt på Gaza-stripen. Styrkene skal ha omringet et hus til en Hamas-leder.
En israelsk soldat fra en elitestyrke ble skadet mandag morgen under en anti-terror operasjon i Khan Yunis på Gaza-stripen. De israelske styrkene kom under angrep av granater, anti-stridsvogn raketter og snikskytterild.
Lørdag drepte IDF Hamas-lederen Abdullah Kawasme, som har flere titalls israelske liv på samvittigheten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart