Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tilbaketrekning, terrorbekjempelse og frigivelse av fanger

Etter det ukentlige regjeringsmøtet søndag, er det ventet at Israels statsminister Ariel Sharon vil møte sin palestinske motpart, Mahmoud Abbas. Palestinske kilder har bekreftet overfor Ha’aretz at møtet vil finne sted tidlig søndag ettermiddag. Saker som det forventes at de to statsministerne vil drøfte er en israelsk militær tilbaketrekning fra flere palestinske byer. Israel krever at palestinerne går til aksjon mot de militante ekstremistene i sine egne rekker før det kommer nye tilbaketrekninger. Frigivelse av palestinske fanger vil også bli drøftet, ifølge Ha’aretz.
Like etter møtet med Sharon vil Mahmoud Abbas dra videre for samtaler med Egypts president Hosni Mubarak. Den palestinske statsministeren skal også innom Jordan før han møter president George W. Bush i Washington 25. juli. Fire dager senere kommer Ariel Sharon til den amerikanske presidenten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart