Tilbaketrekning, terrorbekjempelse og frigivelse av fanger

Etter det ukentlige regjeringsmøtet søndag, er det ventet at Israels statsminister Ariel Sharon vil møte sin palestinske motpart, Mahmoud Abbas. Palestinske kilder har bekreftet overfor Ha’aretz at møtet vil finne sted tidlig søndag ettermiddag. Saker som det forventes at de to statsministerne vil drøfte er en israelsk militær tilbaketrekning fra flere palestinske byer. Israel krever at palestinerne går til aksjon mot de militante ekstremistene i sine egne rekker før det kommer nye tilbaketrekninger. Frigivelse av palestinske fanger vil også bli drøftet, ifølge Ha’aretz.
Like etter møtet med Sharon vil Mahmoud Abbas dra videre for samtaler med Egypts president Hosni Mubarak. Den palestinske statsministeren skal også innom Jordan før han møter president George W. Bush i Washington 25. juli. Fire dager senere kommer Ariel Sharon til den amerikanske presidenten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart