Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

«Til og med jødene trenger frigjøring fra Israel»

Med en hebraisk versjon, og et tilsynelatende mer fredelig budskap, blir en ny sang og et videoklipp vist igjen og igjen på palestinsk TV. Ifølge en journalist i Jerusalem Post som jevnlig følger palestinske medier, inneholder klippet i virkeligheten ikke en oppfordring til fredelig sameksistens.
Videoens tema er frigjøring. I videoens klimaks, danser barn av forskjellige nasjonaliteter sammen, alle unntatt en ultraortodoks jøde. Han danser alene bak et gjerde. Til slutt klatrer han over gjerdet, og danser sammen med de andre barna.
«Til og med jøder trenger frigjøring fra Israel», er budskapet, ifølge Itamar Marcus.
Han medgir at videoen inneholder et lite skritt i riktig retning, idet den ikke direkte oppfordrer til vold (som mange av de tidligere propaganda-klippene). Men han peker likevel på at palestinernes sommerleire for barn fortsetter med å inndoktrinere verdien i selvmord og angrep mot Israel, og at disse leiroppholdene har sterk innflytelse på barna.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart