100 Hamas og Jihad-fanger skal løslates

Med fjorten mot ni stemmer vedtok israels regjering å løslate 100 palestinske fanger som er medlemmer av terrororganisasjonene Hamas og Islamsk Jihad. Disse fangene legges til en liste på omkring 400 fanger som fra før er bestemt løslatt.
Sjefen for sikkerhetstjenesten Shin Bet vil komme med en liste bestående av Jihad og Hamas-medlemmer som han mener ikke representerer noen direkte sikkerhetstrussel mot Israel. Løslatelsene er et av mange trekk for å gjøre forholdet til palestinernes statsminister mindre anspent. Blant annet skal Israel redusere antall veisperringer, og øke antallet palestinske arbeidere som får slippe inn i Israel hver dag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart