Toner ned kritikken av sikkerhetsgjerdet

USAs president George W. Bush oppfordret i går Israel til å tenke alvorlig over «konsekvensene» av deres handlinger. Men han tonet ned kritikken av Israels bygging av et sikkerhetsgjerde (en tynn, glatt, mur som er høy nok til å hindre infiltrasjon av palestinske terrorister), etter at Sharon insisterte på at Israel må fortsette å bygge den.
Bush sa også at de palestinske myndighetene må avvikle terroristenes muligheter til å operere.
Presidenten erklærte på ny at USA er sterkt forpliktet til å bevare «Israels sikkerhet som jødisk stat». Dette tolkes av mange som at amerikanerne er motstandere av at palestinske flyktninger fra 1948 skal få bosette seg innenfor «selve Israel».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart