Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinsk stat i 2005 er «realistisk»

USAs president sa onsdag at han tror en palestinsk stat ennå kan oppnås innen 2005. Denne to-stat-løsningen er målet for «veikartet» som ble offentliggjort i vår. Selv om man ligger på etterskudd i forhold til den opprinnelige tidsplanen, mener Bush fortsatt at en palestinsk stat i 2005 er et «realistisk» mål.
I samtale med Sharon skal Bush ha antydet at noen av Israels veisperringer på Vestbredden ikke er satt opp for å øke sikkerheten, men for å lage bry og problemer for palestinerne. Dette var blant temaene som ble diskutert, og Bush ba Sharon om å ta ytterligere skritt for å dempe den motgangen palestinerne føler daglig, på grunn av de mange sikkerhetstiltakene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart