Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Mor og tre barn såret i terrorangrep

Fire israelere, en mor og tre barn, ble såret da bilen deres ble beskutt nær Har Gilo ved Jerusalem i går kveld. Moren og en datter på ni år var mest skadet av skuddene, og ble kjørt til sykehus i Ein Kerem. De to andre, en jente på 14 og en gutt på 12, ble behandlet på stedet.
Al-Aksa Martyrbrigaden har påtatt seg ansvaret for angrepet.
Angrepet er det første i området siden Israel gav fra seg kontrollen av Betlehem-området. Ifølge den Israelske hæren har ikke de palestinske sikkerhetsstyrkene foretatt seg noe for å bekjempe terrorismen etter at de har overtatt kontrollen. Verken våpenkonfiskering eller arrestasjoner av terrorister har funnet sted.
Israels forsvarsminister sa i dag at han ikke vil overføre flere byer til palestinsk kontroll før han ser at de palestinske myndighetene går til konkrete handlinger mot terror-organisasjonene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart