Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Det er stans i diplomati med PA

– Ekstremistene har utnyttet denne tiden [etter at våpenhvilen ble erklært 29. juni] til å grave tunneller, smugle våpen, trene sine styrker, forsøke å utvide rekkevidden til sine Kassam-raketter, flytte raketter til Vestbredden. Alt dette er selvfølgelig helt uakseptabelt for oss, sa Israels utenriksminister Silvan Shalom i et radiointervju søndag.
– Palestinerne har ikke oppfylt sitt ansvar, så alt dette [diplomatiet knyttet til veikartet] er nå frøset, fortsatte utenriksministeren.
Forholdet mellom Israel og den palestinske selvstyremyndigheten har kjølnet i løpet av helgen, etter at Hamas truet med å gjengjelde IDFs aksjon mot en bombefabrikk på Vestbredden fredag. To palestinere og en israelsk soldat ble skadet i raidet.
Lederen av Islamsk hellig krig på Gaza-stripen, Mohammed al-Hindi, bekreftet over for avisen «The Scotsman» at terrororganisasjonen ruster seg selv under våpenhvilen.
– Det er naturlig at vi forsterker oss i løpet av «hudnaen», sier han til avisen, og antyder at også andre palestinske grupper gjør det samme.
– Den palestinske selvstyremyndigheten vil ikke være i stand til å ødelegge terroristenes infrastruktur i løpet av tiden som gjenstår i den 90 dager lange våpenhvilen, sa Israels forsvarssjef på regjeringsmøtet søndag. Israel vil fortsette å operere militært i området hvor PA ikke har overtatt sikkerhetsansvaret.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart