Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tre militante palestinere drept

Israelske soldater skjøt fredag tre militante palestinere som var ettersøkt på grunn av sin rolle i selvmordsangrepene i forrige uke og skyteangrep på Vestbredden. Øyenvitner sier at de tre palestinerne søkte tilflukt i et lite rom i toppetasjen på et sykehus. Palestinske kilder til Ha’aretz at de tre væpnede mennene tilhørte Al-Aksa Martyrbrigaden, et utskudd av Yassir Arafats Fatah-bevegelse.
Palestinsk milits fortsatte fredag sitt bombardement med Kassam-raketter mot israelske mål i Negev og Gaza-stripen. IDF blokkerte fredag hovedveien mellom nord og sør på Gaza-stripen.
I Gaza by deltok titusenvis i begravelsen til Hamas-lederen Ismail Abu Shanab, som ble drept i et israelsk rakettangrep torsdag. Lokale journalister anslo folkemengden til nesten 100.000. Dette er den største oppslutningen som har vært ved en palestinsk begravelse for en person drept av IDF siden starten på intifadaen.
– Veikartet er begravd, bare martyr-operasjoner vil bestå, ropte en Hamas-mann ut i høyttalere. Væpnede menn skjøt opp i luften og folkemengden ropte «hevn, hevn».


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart