Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Frykter Israels trussler

I følge en melding fra nyhetsbyrået AP, har den israelske trusselen om målrettede aksjoner mot terrorledere igjen skapt panikk i det øverste ledersjiktet i terrororganisasjonene. Militante palestinere barberer bort skjegget, tar på seg dameklær og skrur av mobiltelefonen, skriver AP. På fem dager har Israel drept sju Hamas-medlemmer i tre rakettangrep. Det siste angrepet var feilslått, og drepte en mann som stod i nærheten da rakettene bommet på en bil med Hamas-militante i Gaza by tirsdag. Noen hevder at Israels trussel om likvidasjoner av terrorledere presset frem våpenhvilen som terrororganisasjonene erklærte 29. juni. Siden har det vist seg at våpenhvilen ble brukt til militære omgrupperinger og opprustninger blant de militante, slik kritikerne av veikartet pekte på helt fra begynnelsen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart