Kraftig svar på terror ventes i helgen

Torsdag morgen kom statsminister Ariel Sharon tilbake fra et historisk besøk i India, én dag tidligere på grunn av terroren som rammet Israel tirsdag. Dødstallet for de to selvmordsbombene er nå kommet opp i 15.
Jerusalem Post skriver at Israel kan komme til å invadere Gaza-stripen eller utvise Yassir Arafat som svar på terroren. Den nye bølgen av palestinske angrep kom like etter at palestinernes statsminister Mahmoud Abbas trakk seg i helgen.
– Arafat er ansvarlig fordi hans strategi er å ha en politisk prosess ved siden av terrorvirksomhet, sier en kilde som står Sharon nær.
Israels beslutning vil etter alt å dømme bli tatt torsdag, under et møte i sikkerhetskabinettet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart