Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Palestinerne blir bedratt av sine ledere

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

USAs president George W. Bush oppfordrer palestinerne til å ta seg ledere som vil «gjøre reformer, bekjempe terror og bygge fred». Dette er den eneste vei til statsdannelse, me ner Bush. Synspunktene kom frem da den amerikanske presidenten talte i FN tirsdag.
Uten å nevne Yassir Arafat direkte, tok Bush til orde for et nytt lederskap på Vestbredden og Gaza-stripen.
– Den palestinske sak blir ødelagt av ledere som klorer seg til makten ved å gi føde til gammelt hat og ødelegge den gode jobben som andre gjør, sa Bush.
Han ba også de arabiske landene om å stanse finansiering av terrorgrupper.
USAs utenriksminister Colin Powell sier at de palestinske selvstyremyndighetene må slå ned på terrorgruppene først, før det kan forventes av Israel å bøye av for amerikansk press når det gjelder bosetninger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart