Trusselen mot Arafat bærer frukter

Den israelske regjerings beslutning om «fjerne» PLO-leder Yassir Arafat bærer frukt på bakken i Israel, mener utenriksminister Silvan Shalom. Siden Israels beslutning 11. september, har Arafat arbeidet for å få terrorgruppene til å stanse angrep på israelere, i følge Shalom. Utenriksministeren tviler imidlertid ikke på at Yassir Arafat fortsatt opprettholder sin terrorstrategi.
Til tross for fordømmelse i FN i forrige uke, forsvarte Shalom regjeringens avgjørelse i møte med reportere i FN-bygningen onsdag.
– Jeg tror virkelig at Arafat, mer enn andre, tar oss alvorlig. Han tror at et stort [terror]angrep vil ødelegge mye for ham. Jeg vil ikke si nøyaktig hva vi vil gjøre dersom et slikt angrep finner sted, men jeg tror Arafat forstår veldig godt hva det betyr.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart