Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To israelere drept, baby og 30 år gammel mann

To israelere ble drept og to andre lettere skadet da en terrorist infiltrerte en bosetning sørvest for Hebron på Vestbredden fredag kveld. Den væpnede palestineren tok seg inn i bosetningen gjennom et område som ikke hadde sikkerhetsgjerde.
Terroristen banket på en av de første dørene han kom til i utkanten av bosetningen, og skjøt ned 30-åringen som åpnet døren med sin M-16 angrepsrifle. To israelere skjøt mot terroristen, som fortsatte å skyte mot huset. Et av skuddene traff en sju måneder gammel baby som døde kort tid senere av skadene. En reserveavdeling fra hæren som kom til stedet drepte terroristen.
Ingen av de palestinske terrororganisasjonene har hittil påtatt seg ansvaret for angrepet.
– Vi har informasjoner som viser at de palestinske selvstyremyndighetene ikke har gjort noe for å forhindre angrep som dette under den jødiske nyttårsfeiringen, sier Avi Pazner, en talsmann for den israelske regjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart