Minst 19 mennesker drept, ca. 60 skadet

Dødstallene etter lørdagens terrorangrep i Haifa stiger ut over kvelden. Det er flere barn blant de drepte, etter at en kvinnelig selvmordsterrorist utløste sin bombe i den fullpakkede Maxim-restauranten i Haifa. Restauranten er eid av israelske arabere, skriver Ha’aretz.
Islamsk hellig krig har tatt på seg ansvaret for angrepet. Selvmordsterroristen kom fra byen Jenin på Vestbredden.
Israelske sikkerhetsstyrker har vært i høy beredskap i forkant av Jom Kippur-høytiden, og det var innført full avstengning av de palestinske områdene. Det forelå ingen konkrete terroradvarsler i Haifa-området, opplyser politiet.
Allerede lørdag kan Israel komme med et militært svar på terrorangrepet, skriver Ha’aretz. Helseminister Dani Naveh sa kort tid etter terrorangrepet at Israel bør «gripe denne muligheten til å bli kvitt Arafat».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart