Urolig, en IDF-soldat drept

Tirsdag morgen fortsetter urolighetene på nordgrensen mot Libanon, etter at en israelsk soldat ble drept av milits som skjøt over grensen i nærheten av Metula. David Solomonov (21) skulle vært ferdig med sin militærtjeneste om en uke. Ingen terrororganisasjon har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet, skriver Ha’aretz. Hizbollah avviser at de var involvert i angrepet.
Sent mandag kveld ble det skutt fem granater fra Libanon mot israelske mål. Dette er første gang det er blitt skutt granater fra Libanon siden april 2002.
– «Syria vil være mål for angrep i fremtiden, som ethvert terrormål i Gaza», dersom de ikke forstår «budskapet» fra angrepet mot terrorleiren nordvest for Damaskus, advarte en anonym offisiell israelsk kilde gjennom Israels radio tirsdag morgen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart