Arafat hadde hjerteproblemer

– Arafat hadde et lett hjerteinfarkt i forrige uke, men doktorene sier han vil bli helt god igjen.
Dette er essensen av en palestinsk kilde som den britiske avisen «The Guardian» siterer onsdag. Den 74 år gamle PLO-lederens helseproblem er blitt holdt hemmelig for at det ikke skal «skape panikk» blant palestinerne. Arafat holdt seg tilbake fra offentligheten i flere dager i forrige uke. I følge Ha’aretz skal han ha hatt besøk både av sin personlige lege fra Jordan, samt en hjertespesialist. Da Arafat igjen viste seg offentlig i helgen, så han «ekstremt dårlig ut», i følge Ha’aretz. Han hadde problemer med å bli stående mer enn noen få minutter om gangen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart